پاسخ: [مادربرد گیگابایت]حرارت غیر طبیعی CPU
نقل قول:
البته حق دارید اینها رو گفتم چون کسانی که از سیستم های قدیمی به سیستم های جدید کوچ می کنند نمی دونن نصب درایور و ... چی هست قبلا با سیستم ده سال پیش بدون نصب درایور هم مشکلی برای پردازنده از نظر گرما پیش نمی اومد ولی این دوره فرق می کنه همه چی ...
خب آره گاهی همین چیزهای ساده رو خیلی ها نمی دونند چون ما از نسل قدیم هستیم زیاد آشنایی با ساختار جدید سیستم عامل و سخت افزارها نداریم .
اینم بگم من اصلا کارت گرافیک ندارم و با کارت گرافیک داخل پردازنده کار می کنم تا بعدا که کارت گرافیک مورد نظرم موجود شد بخرم
**** درباره فن کولر در همین سایت بخش راهنمای خرید کامپیتر برای این پردازنده مناسب می دونه
Intel Skylake Core i5-6600 CPU
DeepCool GAMMAXX 300 Air Cooling System
و من بارها از کارشناس مربوطه پرسیدم این قطعات مناسب هستن و گفتن آره
با تشکر
خلاصه کلام اینه تا وقتی دمای پردازنده را با مواردی که گفتم کنترل نکنید . چون گرافیک هم جزویی از پردازنده هست در حرارت بالا درگیر خطا میشه .
کاش قبل از خرید فن پردازنده مشاوره میگرفتید . چون مناسب این پردازنده نیست این کولر و شما هم که خمیر نزدید باعث شدید خنک کننده و پردازنده با هم به درستی اتصال برقرار نکنند و انتقال حرارت از سطح IHS پردازنده به هیت سینک کولر به خوبی انجام نشه .
الان مشکل بدتر پیچیده شد
1- چطور فن کولر در محیط ویندوز با کارهای نیمه سنگین که انجام می دهم دما رو حدود 45-55 نگه می داره ولی همون فن کولر در بخش ستاپ - بایوس حتی در سردترین جا حتی در کمتر از بیست ثانیه دما رو به 100 درجه می رسونه !؟!!؟ این دماها که می گویم همه به سانتیگراد هست و در عمل و در واقعیت هم واقعا روی می دهد کاملا مشخص هست و دما رو ظاهری و الکی مثلا 100 درجه نمی نویسه ..
2- می فرمایید این فن کولر مناسب نیست در بخش راهنمای خرید کامپیوتر در خود همین سایت ، ( سیستم شماره 5 یا 6 رو ببینید ) کاملا با این پردازنده هماهنگ است و خود کارشناس مربوطه فرمودند مشکلی نداره تازه من کلی هم توضیح دادم برای کارهای سنگین گرافیکی و ویرایش فیلم می خوام روزی ده ساعت کار سخت پس اگر مشکلی داشت هرگز اون فن کولر رو توصیه و پیشنهاد نمی دادن مشاوره قبل خرید انجام شد از طریق همین سایت سخت افزار ... پیام های من هنوز هست با نام کاربری صفا
3- در خود بسته ی سی پی یو اینتل 6600 یک دونه فن کوچولو ( مثه همون فن های قدیمی ده سال پیش بود که روش هم خمیر سیلیکون داشت ) اگر فن کولر جدید با اون همه مس و آلومینیوم + فن 120 میلیمتر مناسب نیست چطور اینتل با اون همه عظمت می آد و یک فن کوچولوی ضعیف می ذاره تو بسته پلمپ ؟؟؟
4- اگر خمیر سیلیکون نداشته فن کولر پس اون دونه دونه های سبز رنگ زیر فن کولر اونجا که با پردازنده تماس پیدا می کنه چی هستن ؟ خب نقاشی که نیست چون کامل مشخص بود خمیری مانند هستن
کسی هست این تناقض ها رو حل کنه ؟؟ با تشکر
چرا پیام ها حذف شدن ؟؟ عجیبه
نقل قول:
الان مشکل بدتر پیچیده شد
1- چطور فن کولر در محیط ویندوز با کارهای نیمه سنگین که انجام می دهم دما رو حدود 45-55 نگه می داره ولی همون فن کولر در بخش ستاپ - بایوس حتی در سردترین جا حتی در کمتر از بیست ثانیه دما رو به 100 درجه می رسونه !؟!!؟ این دماها که می گویم همه به سانتیگراد هست و در عمل و در واقعیت هم واقعا روی می دهد کاملا مشخص هست و دما رو ظاهری و الکی مثلا 100 درجه نمی نویسه ..
2- می فرمایید این فن کولر مناسب نیست در بخش راهنمای خرید کامپیوتر در خود همین سایت ، ( سیستم شماره 5 یا 6 رو ببینید ) کاملا با این پردازنده هماهنگ است و خود کارشناس مربوطه فرمودند مشکلی نداره تازه من کلی هم توضیح دادم برای کارهای سنگین گرافیکی و ویرایش فیلم می خوام روزی ده ساعت کار سخت پس اگر مشکلی داشت هرگز اون فن کولر رو توصیه و پیشنهاد نمی دادن مشاوره قبل خرید انجام شد از طریق همین سایت سخت افزار ... پیام های من هنوز هست با نام کاربری صفا
3- در خود بسته ی سی پی یو اینتل 6600 یک دونه فن کوچولو ( مثه همون فن های قدیمی ده سال پیش بود که روش هم خمیر سیلیکون داشت ) اگر فن کولر جدید با اون همه مس و آلومینیوم + فن 120 میلیمتر مناسب نیست چطور اینتل با اون همه عظمت می آد و یک فن کوچولوی ضعیف می ذاره تو بسته پلمپ ؟؟؟
4- اگر خمیر سیلیکون نداشته فن کولر پس اون دونه دونه های سبز رنگ زیر فن کولر اونجا که با پردازنده تماس پیدا می کنه چی هستن ؟ خب نقاشی که نیست چون کامل مشخص بود خمیری مانند هستن
کسی هست این تناقض ها رو حل کنه ؟؟ با تشکر
شما دنبال تنتاقص توی حرفای من هستید یا حل مشکلتون
شما متاسفانه اقدامی به حل مشکل نمیکنید و به جای بحث بی فایده اقدام به بررسی وحل موضوع کنید . مثل دیگر من از طریق حرفهای شما نتیجه گیری میکنم . اگر فکر میکنید من اشتباه میکنم میتونید برد را ببرید گارانتی براتون تست کنند .
من نوکر شما هم هستم ولی می فرمایید مشاوره نگرفتید اینم مشاوره از همین سایت شهر سخت افزار یک ماه پیش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به نام خدا ، خدا قوت
1- این سیستم رو با توجه به مطالب سودمند سایت شما جمع کردم می شه لطف کنید
بفرمایید آیا واقعا با هم هماهنگ و مچ هستند و مشکل اندازه و کابل و پین و منبع تغذیه و ... ندارن با هم ؟
GIGABYTE GA-Z170-D3H Motherboard
ASUS GeForce GTX 960 STRIX 4GB GDDR5
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Gray
Green GP650A-UK Computer Power Supply
Green X2 Jaguar Case
2- کارت گرافیک ظاهرا باس پایینی داره برای کارهای در حد ویرایش فیلم برش فیلم کم کردن حجم فیلم + کپچر کردن فیلم در حد F HD مشکلی پیش نمی آره ؟ ( زیاد اهل بازی کردن نیستم )
3- کیس گرین جگوار 2 کیفیت ساختش خوب هست ؟ و با پاور مورد نظر من مشکلی نخواهد داشت ؟ و با مادربورد و .... ؟
4- بهترین مانیتور برای این سیستم که چشم رو اذیت نکنه ( کار با سیستم روزانه 15 ساعت ) حدود 21 -23 اینچ و قیمت حدود 600 کدام نمایشگر رو پیشنهاد می دهید ؟ (( آیا مانیتور + تلویزیون با هم از دید شما بهترین گزینه نیست ؟ )) اگر چنین است بهترین مدل با این بودجه ؟
نهایت سپاس و تشکر ، منتظرم خیلی مهمه برام نظر شما من با پول کارگری می خوام بخرم سیستمی میخوام که دست کم تا 5-6 سال اذیتم نکنه و قطعات خوب باکیفیت و حسابی کار کن و مقاوم ... ، پیروز باشید
////////////
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در پاسخ به: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سلام دوست گرامی
1 هیچ مشکلی ندارند
2 در بازه 900 تومن انتخاب بهتری وجود نداره، خیر برای کارهای نیمه حرفه ای جواب میده
کیس هم مشکلی نداره
4
BenQ VZ2350HM
حدود 1 ماه قبل
الان شما خودتون رو جای من بگذارید گیج نمی شوید ؟؟؟
نقل قول:
من نوکر شما هم هستم ولی می فرمایید مشاوره نگرفتید اینم مشاوره از همین سایت شهر سخت افزار یک ماه پیش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به نام خدا ، خدا قوت
1- این سیستم رو با توجه به مطالب سودمند سایت شما جمع کردم می شه لطف کنید
بفرمایید آیا واقعا با هم هماهنگ و مچ هستند و مشکل اندازه و کابل و پین و منبع تغذیه و ... ندارن با هم ؟
GIGABYTE GA-Z170-D3H Motherboard
ASUS GeForce GTX 960 STRIX 4GB GDDR5
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Gray
Green GP650A-UK Computer Power Supply
Green X2 Jaguar Case
2- کارت گرافیک ظاهرا باس پایینی داره برای کارهای در حد ویرایش فیلم برش فیلم کم کردن حجم فیلم + کپچر کردن فیلم در حد F HD مشکلی پیش نمی آره ؟ ( زیاد اهل بازی کردن نیستم )
3- کیس گرین جگوار 2 کیفیت ساختش خوب هست ؟ و با پاور مورد نظر من مشکلی نخواهد داشت ؟ و با مادربورد و .... ؟
4- بهترین مانیتور برای این سیستم که چشم رو اذیت نکنه ( کار با سیستم روزانه 15 ساعت ) حدود 21 -23 اینچ و قیمت حدود 600 کدام نمایشگر رو پیشنهاد می دهید ؟ (( آیا مانیتور + تلویزیون با هم از دید شما بهترین گزینه نیست ؟ )) اگر چنین است بهترین مدل با این بودجه ؟
نهایت سپاس و تشکر ، منتظرم خیلی مهمه برام نظر شما من با پول کارگری می خوام بخرم سیستمی میخوام که دست کم تا 5-6 سال اذیتم نکنه و قطعات خوب باکیفیت و حسابی کار کن و مقاوم ... ، پیروز باشید
////////////
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در پاسخ به:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سلام دوست گرامی
1 هیچ مشکلی ندارند
2 در بازه 900 تومن انتخاب بهتری وجود نداره، خیر برای کارهای نیمه حرفه ای جواب میده
کیس هم مشکلی نداره
4
BenQ VZ2350HM
حدود 1 ماه قبل
الان شما خودتون رو جای من بگذارید گیج نمی شوید ؟؟؟
شما اولین موردی هستید که در پشتیبانی آنلاین گیگابایت به جای انجام دادن مواردی که بهتون گفتم فقط حرف خودتون را میزنید . چکاپ کامل نحوه بستن فن و زدن خمیر سیلیکون با کیفیت مثل z5
به شما قول میدم مادربرد را ببرید برای تست حضوری در گترتمنی با تست اونها به دلیل استفاده از خمیر سیلیکون دما تو بایوس و تو ویندوز به شکل نرمالی خواهد بود .
چشمممممم
الان می خوام مشاوره بگیرم
بهترین خمیر سیلیکون برای این پردازنده و همین فن کولر چی هست ؟ البته اگر فن کولر ضعیفه که من بدبخت می شم باید از نو یه سیستم ببندم :(
با این همه کار سخت و روزی ده ساعت روشن بودن سیستم و کارهای سنگین ویرایشی فیلم و ...
کدوم مارک و برندی توصیه می فرمایید البته هوای جیب ما رو داشته باشید وضعش خوب نیست چیزی باشه با قیمت مناسب کارایی بالا و خوب
یک دنیا تشکر
نقل قول:
چشمممممم
الان می خوام مشاوره بگیرم
بهترین خمیر سیلیکون برای این پردازنده و همین فن کولر چی هست ؟ البته اگر فن کولر ضعیفه که من بدبخت می شم باید از نو یه سیستم ببندم :(
با این همه کار سخت و روزی ده ساعت روشن بودن سیستم و کارهای سنگین ویرایشی فیلم و ...
کدوم مارک و برندی توصیه می فرمایید البته هوای جیب ما رو داشته باشید وضعش خوب نیست چیزی باشه با قیمت مناسب کارایی بالا و خوب
یک دنیا تشکر
خمیر z5 دیپ کول
خنک کننده هم hyper 212 evo کولر مستر
البته داخل پک فن کولر مستر خمیر کوچیک هست که برای یک یا دو بار استفاده کافیه . اگر نبود z5 بگیرید
hyper 212 evo
اگر 24/7 هم سیستم مشغول باشه دمای پردازنده مشکلی نخواهد داشت . یکبار هزینه درست انجام بدید . لازم نیست کار به دو بار یا سه بار کشیده بشه .